Seizoensbeurzen

Met een stand op een van onze Royal FloraHolland seizoensbeurzen kunt u uw seizoensproducten tonen aan een groot vakpubliek. Drie keer per jaar (in januari, april en september) kunt u op deze manier uw producten aan de sierteelthandel presenteren. U spreekt in korte tijd veel van uw bestaande leveranciers en klanten én doet nieuwe contacten op. Een ideale manier om uw handelsnetwerk te vergroten en u voor te bereiden op het komende seizoen!

Heeft u interesse in deze dienst?
Log in en abonneer

Uw voordelen

  • U presenteert uw seizoensproducten aan een groot koperspubliek en kunt direct zakendoen.
  • U ontmoet uw (potentiële) klanten en vergroot uw handelsnetwerk.
  • U bent in één keer op de hoogte van de laatste productontwikkelingen en trends.

Wat kost het?

Het bezoeken van onze seizoensbeurzen is gratis. De kosten van standruimte zijn afhankelijk van het soort stand en het aantal vierkante meters.

Hoe werkt het?

Onze seizoensbeurzen zijn stuk voor stuk echte handelsbeurzen waar u direct zaken kunt doen.
Elke beurs heeft ongeveer 600 bezoekers en 100 exposanten.

Winter Fair Aalsmeer - januari

Deze beurs geeft uw klanten aan het begin van het nieuwe jaar een goed beeld van wat zij in het voorjaar kunt verwachten, met een breed assortiment aan boomkwekerijproducten, kamer- en tuinplanten. Zorg dat uw producten niet ontbreken!

Spring Fair Aalsmeer - april

De eerste lentedagen hebben zich al laten zien, dus willen mensen hun tuinen en terrassen weer klaarmaken voor de zomer. Tijdens de Royal FloraHolland Spring Fair bereiden uw klanten zich voor op het zomerseizoen: een zeer geschikt moment om uw kuip- en perkplanten te presenteren.

Autumn Fair Naaldwijk - september

Tijdens de Autumn Fair staan de tuin- en kamerplanten voor het najaar centraal. Met een bezoek aan deze beurs hebben klanten direct zicht op het totale najaarsaanbod. Voor u de ideale plek om bijvoorbeeld uw tuin- en kamerplanten te presenteren.

Houd de agenda in de gaten voor de specifieke data van deze seizoensbeurzen.
Voor standruimte kunt u een mail sturen naar events@royalfloraholland.com of bellen met onze klantenservice.