Royal FloraHolland | Maak kennis met het Team: Josephine…

Maak kennis met het Team: Josephine Klapwijk

Meet & Greet | Achter de schermen bij Team Retail Services

Meer weten?
Neem contact op
Ik ben Josephine Klapwijk (43) en sinds 2011 werkzaam bij Royal Floraholland. Na een kort uitstapje buiten de sector in 2021 ben ik sinds kort terug bij het team Retail Service als Consultant. Vanuit Team Retail Services adviseren en begeleiden wij handelsondernemingen, retailers, bloemisten en kwekers(collectieven). De focus ligt bij Retail Services op het verbeteren van de categorie bloemen en planten, met o.a. als doel consumenten meer bloemen en planten te laten kopen. Hierbij spelen data en marktinformatie een belangrijke rol en er is gelukkig steeds meer aandacht voor in onze sector.
Binnen onze afdeling hou ik mij voornamelijk bezig met de sierteeltontwikkelingen op de Europese markt, afzetkanalen en vraagstukken m.b.t. het consumenten koopgedrag van bloemen en planten. Hiervoor zijn inmiddels een aantal interessante diensten ontwikkeld die ik graag bij onze leden en klanten onder de aandacht breng.
Vanuit de beschikbare data -en informatiebronnen formuleer ik inzichten en verbanden die relevant zijn voor u als onderneming of voor de sector. Met name de doorvertaling van bepaalde inzichten naar de praktijk en concrete toepasbaarheid is waar ik graag een adviserende rol pak. Is een bepaald vraagstuk niet vanuit onze beschikbare dienstverlening te beantwoorden dan kan er uiteraard op maat een onderzoek worden opgezet en uitgevoerd.
De afgelopen jaren heb ik verschillende uiteenlopende projecten mogen begeleiden en het doet mij plezier om te zien dat onze klanten er ook echt profijt van hebben!

Neem contact op

Heb je vragen en/of ben je benieuwd naar onze dienstverlening op gebied van marktinformatie, dan hoor ik dat graag! Bel me op +31 (0)6 13 27 14 35 of mail naar josephineklapwijk@royalfloraholland.com.